Hasankeyf gençlik kampı, 29-30 Eylül, 2012

Hasankeyf’i Yaşatma Girişimi, inşaatı devam eden Ilısu barajının tehdidi altındaki tarihi Hasankeyf şehrinin kurtarılması ve baraj inşaatının durdurulması amacıyla yaptığı etkinliklerden birini daha gerçekleştiriyor. Girişim’in belli aralıklarla yaptığı kamplar da bunlardan biri. En son 11-17 Ekim 2010 tarihinde “Hasankeyf Dayanışma Kampı” olarak organize edilen kampın bu yılki teması gençlik. “Hasankeyf Gençlik Kampı” olarak organize edilen bu yılki kampın amacı Hasankeyf’e gönül veren ve bu tarihi yerin sulara gömülmesini istemeyen gönüllülerin bir araya gelmesi, tanışması ve daha ileri adımları birlikte atması…

2 gün sürecek ve içinde açık oturumlar, geziler, sportif ve kültürel etkinliklerin yer alacağı kampa kişiler kendi imkânlarıyla katılacak ve konaklama çadırlarda yapılacak. Katılımcılar için kamp süresince yiyecek ve içecek temin edilecek.

Kampa katılım başvuru usulüyle yapılacak, katılmak isteyenler başvuru formunu doldurup organizasyona gönderecekler.

HASANKEYF GENÇLİK KAMPI BAŞVURULARI BAŞLADI!

29-30 Eylül’de Hasankeyf’te yapılacak olan Hasankeyf Gençlik Kampı başvuruları başladı. Yapımı halen sürdürülen Ilısu Barajı’nın tehdidi altındaki tarihi Hasankeyf şehrinin, gönüllüleri ile buluşacağı iki günlük kampta açık oturumlar, atölyeler, sportif etkinlikler, geziler, konserler gibi etkinlikler yer alacak ve kampa katılım, ön başvuru ile yapılacaktır.

Kampa katılmak isteyenlerin [email protected]  adresine dolduracakları formu iletmeleri gerekmektedir. Organizasyon komitesi gelen başvurular üzerinden yapacağı geri dönüşlerle kampa katılanları kesinleştirecektir.

Kampta çadırlar kurulacak ve katılımcılar kurulu olan çadırlarda ya da kendi getirecekleri çadırlarda kalacaktır. Kamp süresinde katılımcı sayısına göre yemek çıkarılacaktır.

Kampla ilgili facebook  linki: https://www.facebook.com/events/266318470146613/

Kamp Başvuru Formu:
Adı-Soyadı:
Bulunduğu İl:
Telefon:
Email:
Yaş:
Cinsiyet:
Meslek:
Kampa Katlım Nedeni: (Bir paragrafı geçmeyecek şekilde açıklanması yeterlidir)